Гледам, че и момчето иска тунинг даите някои български саит за тунинг на 147 примерно някъде в София!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Моля за малко насоки за 147
Collapse
X
-
За 1.6 ме спира това,че разходът е много близък до този на 2.0. Относно ЖТД-то много трудно ми се струва да намеря 150к.с. модел.Интересно ми е колко ще струва пръскането и монтажа на GTA-а пакета и ме притеснява дали цвета на добавките се догажда точно едно към едно с цвета на колата?
Comment
-
Значи виж , незнам с какви пари разполагаш , но основното е за да не пропищиш като останалите хора които хранят алфа е добрата потдръжка. Сметни какви пари имаш за колата , за регистрация и после съответно за смяна на първоначалните консумативи. Моето лично мнение е 1,9 ЖТД твърдо - Икономичност , динамика в градски условия и не само , докато бензиновия агрегат с висок разход на гориво итн. , но да не отварям темата бензин срещу дизел. Замисли се и над 1,6 105 коня (някой колега спомена ) , с него спестяваш една евентуална смяна на вариатор , защото той няма такъв , а и винаги може да му сложиш Газ , което е предимство пред дизела. Относно външния вид , колегите са ти отговорили достатъчно мисляLast edited by viktorivanov; d.m.y г., 01:03.Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение1.6 105кс.
Тва е колата за теб..................
Кат пораснеш по-мошна.......
Наблягай на красотата като начало.....
Comment
-
http://www.tolytuning.com/bg/catalog...&category_id=1
Ето това е ГТА пакет на добра цена
Фейслифта не е добър вариант от финансова гледна точкаAlfa 147 1.6 105hp
Gas Injection System
Comment
Comment